Мој Котор Варош

Мој Котор Варош


Манифестација “Мој Котор Варош”, која је одржана поводом Дана ове општине, привукла је велики број дјечака и дјевојчица у новоуређеној кино сали. Ученици Основних школа са подручја општине Котор Варош су награђени за своје литерарне радове.

djecije vece
djecije vece4
djecije vece 2
djecije vece3
djecije vece1

У препуној которварошкој кино сали одржано је Дјечије вече, манифестација на којој су награђени ученици Основних школа представили своје ликовне и литерарне радове на тему “Чујем како Врбања жубори”. Најуспјешнији су награђени дипломама и новчаним наградама, а покровитељ ове приредбе је била општина Котор Варош.

Никола Бореновић из четвртог разреда ОШ “Свети Сава” Котор Варош је освојио прво мјесто у категорији литерарних радова, као и Перо Пејић из шестог разреда ОШ “Петар Кочић” Шипраге. Дипломе за најбоље ликовне радове уручени су Нуџејми Чолаковић из ОШ “Петар Кочић” Шипраге и Ивани Божичковић, ученици деветог разреда ОШ “Свети Сава” Котор Варош.  Награђени ученици нису крили задовољство освојеним наградама, које их обавезују да и у наредним годинама учествују на оваквим манифестацијама..

У забавном дијелу програма све присутне је забављао неизбјежни Ниџо Цврчак, иначе омиљен међу которварошким малишанима, малишани из Дјечијег вртића “Лариса Шугић”, Ансамбл Жубор, ритмичка и фолклорна секција ОШ “Свети Сава” Котор Варош.