Уређење и чишћење града


Као и сваке године, овом  позиву општине Котор Варош, одазвали су се запослени у локалној самоуправи, јавним предузећима и установама, представници невладиних организација и удружења грађана, спортски клубови, ученици и просвјетни радници основних и средњих образовних установа. Радници локалне самоуправе очистили су ужи центар града, Градски трг, простор око спомен костурнице борцима НОР-а и спомен обиљежја палим борцима Војске РС.
“Овом акцијом се, поред чишћења, постиже и подизање свјести о значају чисте и уређене животне средине за све грађане Котор Вароша”, истакао је начелник општине Котор Варош Далибор Вучановић.

DSC_0686
DSC_0699
DSC_0692
DSC_0689
DSC_0685
DSC_0684
DSC_0682
С обзиром да током централних манифестација при реализацији свечаности поводом Дана општине, Котор Варош посјети велики број иностарних и домаћих уважених званица и гостију, Которварошани се током априлских дана већ надалеко препознају као добри домаћини, са жељом да јавности прикажу свој град у најбољем издању, односно као грађани који желе уређену средину у којој живе и тиме масовно дају свој допринос самосталним укључивањем у акцију – уређујући сопствена дворишта, улице, па и читава насеља.